Brudens dag logo - Eksklusivt event for den kommende brud

Hvem møder du på Brudens dag?

Brudens dag er et samarbejde mellem en række eksklusive leverandører indenfor bryllupsbranchen. 

Vi er leverandører af brudekjoler, make-up og opsætning af hår, brudebuketter, bryllupskager og festudlejning.

Buch Couture

buch couture elegante og unikke brudekjoler

Hos Buch Couture bliver hver eneste brudekjole designet efter brudens ønsker, drømme og former. Derfor er hver eneste brudekjole unik. Med en baggrund som skrædder, går designeren bag de fantastiske kjoler, Nina Buch, ikke på kompromis når det gælder håndværk, pasform og designet på hendes kjoler. Til Brudens dag har hun designet 4 nye kjoler, som hver især taler ind i den kommende trend til brudekjoler sommeren 2020. For Nina er hver eneste kvinde unik og fortjener en unik brudekjole. ”En brudekjole skal ikke bare se godt ud, den skal føles som en drøm, så du bliver set som den du er på din bryllupsdag.” – Nina Buch

Riistyle

riistyle specialist i håropsætning, frisurer og make-up

Jeg brænder for at få enhver til at føle sig så smuk som overhovedet muligt. Jeg ved ikke noget bedre end at se en brud tage afsted mod kirken og smile af forventning og stolthed over hvor skøn hun ser ud. Jeg har arbejdet med beauty og hår i mange år. Jeg startede i 2003 og de første mange år arbejdede jeg som uddannet frisør i forskellige saloner. Sideløbende har jeg taget kurser og uddannelser i make-up og styling. Jeg elsker at hjælpe mennesker med at opnå deres ideelle udseende igennem hår og make-up – om det er så er på den helt store dag eller om det er workshops med veninderne

BANG & THY

bang og thy eksklusiv blomsterkunst

Hos Bang & Thy laver vi lige den brudebuket du/I ønsker – gerne med et kreativt tvist. Når det kommer til brudebuketter, er det kun fantasien der sætter grænser. Vi laver både smukke naturbuketter, store overdådige buketter, klassiske romantiske buketter, helt enkle buketter med fx fem langstilkede blomster, men også helt nyskabende og kunstneriske brudebuketter. Det er netop det der kendetegner Bang & Thy. Vi sælger ikke standardiserede buketter, men tager os tid til unikke oplevelser og individuelle ønsker og drømme.

Fuglsanggaard Festudlejning

Fuglsangaard logo udlejning af stole og borde og pynt

Fuglsanggaard Festudlejning driver seriøs og professionel festudlejning. Jeg lever af – nu på 9. år –  at levere borde, stole, service og bordpynt til konfirmation, bryllup, fødselsdag, julefrokost,reception og firmafest. Og jeg besidder stor erfaring og meget høj kompetence inden for mit fag. Jeg elsker dialogen med mine kunder, hvor jeg kan være med til at skabe den fest som de ønsker at holde for familie og venner. På Fuglsanggaard har det altid været god skik at hygge om sine gæster med dejlig mad og flot dækkede borde til højtider og mærkedage.

Schweizerbageriet

schweizerbageriet brøde bagt på stedet

Vores dygtige konditorer fremstiller hvert år mange, smukke og fantastiske bryllups- og festkager. Kagerne er komponeret, så smag i bunde, cremer og frugter er afstemt efter hinanden for at opnå den allerbedste og fineste smagsoplevelse. Ligeledes er den afsluttende og vigtige pynt afstemt efter smag  – og med et æstetisk og smukt resultat for øje. Vores chefkonditor Cecilie Keseler går aldrig på kompromis med kvaliteten. Det gælder alt, fra hjemmelavede marmelader til det håndlavede chokoladepynt af ægte belgisk chokolade.. Vi står altid til rådighed med råd og vejledning.

Find os på de sociale medier